Zamieszczone przez 4x4BKF
[O1] Jednak jednomasa, tylko kto pomoże dobrać ( znaleźć ) ?
Zwiń
X
-
[O1] Jednak jednomasa, tylko kto pomoże dobrać ( znaleźć ) ?
Witamy was wszystkich,
Po wielu rozmowach, na forum jak i kwestii samej gotówki do wydania, zdecydowaliśmy się na zmianę sprzęgła na jednomase :wink:
Mamy tylko cichą nadzieję że nie będziemy tej decyzji w niedługim czasie żałować,
autko ma nalatane okrągłe 240 tysi i jest to pierwsza wymianą sprzęgła o dziwo :shock:
Niestety oboje nie jesteśmy biegli w częściach jak i zakupie odpowiednich podzespołów.
I tu zwracamy się do was ( wszystkich ) z prośbą o pomoc.
Jeśli ktoś pomoże prosimy o podanie info co jest dokładnie potrzebne aby zweryfikować co mamy kupić..
Info o szerszenicy
Skoda Octavia
AHF 110 km
rok produkcji 2001/02
auto sprowadzone z Niemiec.
Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu oraz doborze części :wink::twisted: mała czarna :twisted:
-
-
http://www.wimeb.markomp.net
Już nie moja Skodzina
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952
Komentarz
-
-
makog czytaliśmy ten wątek, pytanie dotyczy czy to będzie pasowało ? na co zwracać uwagę itd.:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiratkaMiroTDI, sebu, a jak panowie z tymi ponoć drganiami ?
Komentarz
-
-
jacki64, nie bardzo rozumie wrzuciłeś link, bez info czy stosowałeś czy będzie ok ?
Raczej oczekujemy potwierdzonych zastosowań :P:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Mnie całość wyszła 960zł. z montażem
Gdy sam szukałem zestawów też oglądałem np.VALEO,ale one wychodziły sporo drożej i mało różniły się ceną od DM
kolega na forum sprzedaje zestawy dwumasy ( jeśli się boisz drgań ) niezrozum mnie źle,nie doradzam jednomasy :lol:
Dobrze by było,gdybyś przejechała się samochodem z JM,wtedy byś mogła sama porównać i ocenić czy warto :lol:
tu masz całe jego ogłoszenie,nie pamiętam NIKU,tą treść miałem zapisaną w wiadomościach,bo już ją wysyłałem
witam wszystkich forumowiczów,
posiadam w ciągłej sprzedaży sprzęgła firmy SACHS z kołem dwumasowym do praktycznie każdego auta. Postaram się być konkurencyjny - zresztą jak zawsze, więc podam kilka cen:
2289 000 041 SPRZĘGŁO Z KOŁEM OCTAVIA I TDI 90-110KM - 1060,00zł
2289 000 054 SPRZĘGŁO Z KOŁEM OCTAVIA II TDI 105KM - 1285,00zł
Ceny dla wszystkich z OCP, paragon lub faktura VAT.
Łukasz
501 208 601
Komentarz
-
-
sebu, zdecydowani jesteśmy na jednomas wstępnie sprzęgło zamówione za 350 zł G60, pytanie czy jednomas nowy czy używka za 200 ? i śruby gdzie kupić ASO ?:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Ja montowałem używkę,nowe ciężko dostać.
Zamówiłem na VW u kolegi yahoo_p to numer do niego tel. 600429757 zadzwoń do niego i zapytaj się czy ma jeszcze koła 037 105 273 C jak tak,to żeby wysłał też te śruby mocujące sprzęgło+mocujące koło do silnika,bo są inne i dobrze by było,żebyście je kupili razem z kołem wtedy unikniecie problemów z szukaniem.
tu masz link do artur gaska od nas z forum ma koła do sprzedania
Komentarz
-
-
kupic kolo uzywke (ja dalem o ile pamietam ok 100pln), stoczyc wage, wywazyc i zabielic (w Wawie koszt 300pln) i dlugo posluzy...taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
Komentarz